haber
Kullanıcı Adı
Şifre

Konferanslar   Araştırma

19.3.2021

Clifford Chance, "Türk Proje Geliştiricileri İçin Afrika'daki Fırsatlar" Webinarı

Clifford Chance tarafından "Türk Sponsorların Yurtdışı Yatırımları" konulu webinar serisinin ilki Afrika'daki Fırsatlar için 23 Mart 2021 tarihinde düzenlenecek...

Uluslararası hukuk ve danışmanlık şirketi Clifford Chance tarafından "Türk Sponsorların Yurtdışı Yatırımları" konulu webinar serisi düzenlenecek. 

İlk webinar, EEL Events işbirliğinde "Türk Proje Geliştiricileri İçin Afrika'daki Fırsatlar" başlığıyla 23 Mart 2021 tarihinde Türkiye saatiyle 13:30-16:00 saatlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. TEBA'nın da medya ortağı olacağı Webinar'da, Türk müteahhitlik sektörünün Afrika'da büyümesi, bölgede iş yapmanın fırsatları ve zorlukları, Kovid-19'un sektöre etkisi ele alınacak.

Webinar gündeminde, Afrika piyasası riskleri hakkında interaktif tartışmalar, Afrika'daki Kamu-Özel İşbirliği (KÖİ) trendleri hakkında paneller, Türk yatırımcılar için anahtar fırsatlar, Kovid-19 sonrası dönemde finansman dinamikleri ve Afrika'da enerji projeleri yer alacak. Webinar'a, proje geliştiricileri, kreditörler ve finansman kuruluşları, yatırımcı ve sponsorların katılması bekleniyor.

Webinar hakkında detaylı bilgi ve kayıt için;

https://hopin.com/events/business-opportunities-for-turkish-project-developers-in-africa#sponsors

 

Yıllık Rapor