haber
Kullanıcı Adı
Şifre

HES   Termik   Konferanslar   Doğalgaz   Yenilenebilir (HES, Rüzgar, Güneş, biyoyakıt)   Diğer Yenilenebilir   Doğalgaz Piyasası

11.1.2021

Türkiye Enerji Forumu 27-29 Ocak Tarihlerinde Dijital Ortamda Yapılacak

Forum kapsamında, enerji piyasasında riskler ve yatırımcıların duyarlılığına ilişkin interaktif tartışmalar olacak. Panellerde kovid-19 sonrası dönemde enerji sektöründe finansman, enerji dağıtım sistemlerinde reform, yenilenebilir enerji üretiminde artış ve dağıtık üretim, dijitalleşmenin ve teknolojik gelişmelerin rolü ve önemi konuları görüşülecek...

Her yıl, İngiliz Ticaret Odası-Türkiye'nin desteği ile EEL Events tarafından düzenlenen Türkiye Enerji Forumu, bu yıl, Clifford Chance ve Çiftçi Hukuk Firması sponsorluğunda 27-29 Ocak 2021 tarihlerinde online olarak düzenlenecek.

Enerji sektöründe faaliyet gösteren üretim, dağıtım, yatırım ve danışmanlık şirketlerinden, ekipman üreticisi ve çözüm sağlayıcılarından, düzenleyici kurumlardan ve finansman kuruluşlarından, hukuk firmalarından çok sayıda üst düzey uzmanın katılacağı Forum'da,  Kovid-19 sonrası süreçte Türkiye enerji sektöründe dönüşümü ile, sektörün öncelik ve hedeflerinin nasıl karşılanabileceğine ilişkin konular ele alınacak.

Forum kapsamında, enerji piyasasında riskler ve yatırımcıların duyarlılığına ilişkin interaktif tartışmalar olacağı gibi;  düzenlenecek panellerde kovid-19 sonrası dönemde enerji sektöründe finansman, enerji dağıtım sistemlerinde reform, yenilenebilir enerji üretiminde artış ve dağıtık üretim, dijitalleşmenin ve teknolojik gelişmelerin rolü ve önemi konuları görüşülecek. 

Panel konuları:

Panellerde ele alınacak başlıca tartışma konuları şöyle olacak;

- Kovid-19 sonrasında, karbon-nötrlüğe doğru Türkiye ekonomisi & enerji sektörü,
- Türkiye'de enerji yatırımlarını arttırmak,
- Yenilenebilir enerji liderleri paneli: Rüzgar, güneş, jeotermal ve hidro,
- Kovid-19 sonrasında enerji projelerinin finansmanı: Piyasa dinamiklerinde son değişimler borç verenlerin önceliklerini nasıl değiştirdi?
- Kovid-19 sonrası dönemde Türkiye'de lisanssız GES'lerde güncel durum,
- Dağıtık enerjinin dağıtım sistemi ağına etkisi,
- Enerji iletimi ve dağıtımında inovatif çözümler ve fonlama opsiyonları,
- Enerji depolama çözümleri, 
- Enerji sektöründe dijitalizasyon ve teknolojiler 

Online Forum'un açık panellerini izlemek için ücretsiz kayıt yapılabilecek olup, Forum ile ilgili detaylı bilgi şu linkte bulunabilir:

https://hopin.com/events/11th-turkey-energy-forum-digital-edition-2021?code=f193b86b841ee09abe43efe345ee#sponsors

Yıllık Rapor