haber
Kullanıcı Adı
Şifre

Yurtdışı Haberler   Şirket Haberleri   Makine Ekipman   Metro Projeleri

4.8.2020

Alstom'un Yeni Citadis Tramvayının Dublin'e Teslimatı Başladı

Alstom, Dublin’e sekiz yeni Citadis tramvayının ilkini teslim etti. %98’e kadar geri dönüştürülebilir tramvaylar 55 metre uzunlukla en uzun Citadis tramvayı olarak tasarlandı...

Raylı sistem araç ve sistemlerinde dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Alstom, Citadis tramvaylarının sipariş teslimatlarına devam ediyor.

Alstom'dan yapılan son açıklamaya göre, İrlanda Ulaştırma Altyapısı (TII) ve Ulusal Ulaştırma Otoritesi (NTA) ile yapılan anlaşma çerçevesinde Dublin için sipariş alınan 8 adet yeni Citadis tramvayının ilkinin Dublin'e teslimatı tamamlandı. Alstom'un La Rochelle fabrikasında üretilen tramvay, Transdev'in Sandyford deposunda montajı yapılarak, Dublin'de hizmete alındı. Sipariş edilen 8 yeni tramvay 55 metre uzunluğunda olacak. Alstom, TII ve NTA ile anlaşmasına göre aynı zamanda 26 adet mevcut tramvayın da 43 m'den 55 m'ye uzatımını yapacak. 

Şimdiye kadar beş kıtada 50’den fazla şehre 2.600’den fazla Alstom'un Citadis tramvayı satıldı. 2000’den beri faaliyet gösteren Citadis tramvayları, yolcular için daha fazla konfor ve operatörler için basitleştirilmiş ticari yönetim sunuyor. Çevre dostu Citadis  %98’e kadar geri dönüştürülebiliyor.

Yıllık Rapor