haber
Kullanıcı Adı
Şifre

Konferanslar   Araştırma   Genel

25.9.2019

12. EIF Uluslararası Enerji Kongresi

Kongre, 6-8 Kasım tarihlerinde Congresium Ankara'da gerçekleştirilecek...

EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı, bu yıl 6-8 Kasım tarihlerinde 12. kez Congresium Ankara'da gerçekleştirilecek.

Üst düzey kamu yetkilileriyle, çok sayıda akademik ve sivil toplum kuruluşlarından temsilcilerin ve enerji sektörünün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak davet edildiği Kongre'de, Türkiye'nin makroekonomik görünümünü gösteren temel istatistik verilerle birlikte yatırımcılara geniş kapsamlı bilgiler verilecek.

Kongre kapsamında, elektrik sektöründe Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı (YEKA) süreçleri ile yerli kömür kaynaklı elektrik üretim santralları ihaleleri ve diğer yatırım fırsatları konularında girişimciler bilgilendirilecek. Doğalgaz sektöründe ise sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) ticareti ve Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ) hakkında katılımcılara bilgi verilecek.

Maden sektöründe de yabancı yatırımcılar için yeni mevzuat düzenlemeleri ve teşvikler hakkında sunum yapılacak. Elektrik Üreticileri Derneği ile birlikte düzenlenecek enerji depolama etkinliğinde son gelişmeler paylaşılacak. 

Yıllık Rapor