haber
Kullanıcı Adı
Şifre

Konferanslar   Rödovans   Hükümetlerarası   Yap-İşlet-Devret (BOT)

22.8.2019

8. Türkiye Kamu Özel Sektör İşbirlikleri Forumu

Bu sene bir kez daha Türkiye'nin KÖİ Projelerinde görev almış kamu ve özel sektörden birçok yetkin kişi ve firmayı bir araya getirecek olan 8. Türkiye Kamu Özel Sektör İşbirlikleri Forumu, 13-14 Kasım 2019 tarihinde Ankara'da Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek...

EEL Events tarafından organize edilen ve TEBA'nın medya ortağı olduğu, bu sene de bir kez daha Türkiye'nin Kamu Özel Sektör İşbirliği Projeleri'nde (KÖİ) görev almış kamu ve özel sektörden birçok yetkin kişi ve firmayı bir araya getirecek olan 8. Türkiye Kamu Özel Sektör İşbirlikleri Forumu, 13-14 Kasım 2019 tarihinde Ankara'da Sheraton Otel'de gerçekleşecek.

Clifford Chance ve Yeğin Çiftçi Avukatlık Ortaklığı'nın stratejik sponsorluğu, Garanti Bankası'nın altın sponsorluğu, BTY'nin bronz sponsorluğu ve Türkiye İş Bankası ve DEİK'in destekleri ile düzenlenecek olan Forum'da, yine Türkiye'de KÖİ modelinin en çok  uygulandığı sağlık, ulaşım, enerji, belediye su ve atık yönetimi gibi sektör Projeleri uygulamaları, tecrübeleri, beklentiler ve yasal düzenlemeleri etraflıca ele alınacak.  

Forumda, önümüzdeki dönemde kamunun yürüteceği KÖİ Kalkınma Planı ve KÖİ Projelerinde risklerin minimize edilmesi (sigortalama) konuları ele alınacak olup; sağlık, ulaştırma ve yenilenebilir enerji sektörlerinde hayata geçirilen Projelerdeki son durumlar değerlendirilerek, çıkarılacak dersler ve yasal zeminde geliştirilmesi gerek hususlar özel sektörden tecrübeli firmaların yetkilileri tarafından tartışılacak. Son olarak yatırımcı gözünden Türkiye'de planlanan KÖİ Projeleri hakkında da değerlendirmelerde bulunulacak.  

Forum programı aşağıdaki linkten indirilebilir:

http://eelevents.co.uk/programme/2019-PPP-in-Turkey.pdf

Forum ile ilgili detaylı bilgi için: 

Emine Azed Acar
Senior Project Manager 
emine.acar@eelevents.co.uk 

Yıllık Rapor