haber
Kullanıcı Adı
Şifre

Şirket Haberleri

3.7.2017

Doosan Power Systems’in İstanbul İrtibat Bürosunun Yeni Ofisinin Açılışı Yapıldı

Doosan Power Systems Türkiye Ülke Direktörü Emre Dökmen: "Doosan, özellikle buhar türbini, kömür kazanı ve baca gazı emisyon sistemleriyle birlikte su teknolojileri konusunda önümüzdeki yıllarda da aktif olarak çalışmaya devam edecek"...

121 yıllık köklü bir geçmişe, dünya genelinde 38 ülkede 43.000’i aşan personele ve 22,6 milyar Dolar ciroya sahip, G.Kore’nin en büyük 10 şirketler grubundan birisi olan Doosan Power System’in İstanbul İrtibat Bürosu yeni ofislerinin 31 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen bir etkinlikle açılışı yapıldı. 

İstanbul’daki yeni ofis açılışına, Doosan Heavy Industries’den gelen Strateji ve Pazarlama Müdürü Mr.Seung Soo Han ve Kıdemli Yöneticisi Mrs.Jina Choi de katıldı. Açılış konuşmasını Doosan’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Dökmen yaptı. Konuşmasında; Kore’nin en büyük şirketlerinden birisi olan Doosan’ın Türkiye’deki faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi aktardı. Özellikle buhar türbini, kömür kazanı ve baca gazı emisyon sistemleriyle birlikte su teknolojileri konusunda da Doosan’ın önümüzdeki yıllarda aktif olarak çalışacağı mesajını katılımcılara iletti. Açılış konuşmasının ardından  Kore’den gelen Strateji ve Pazarlama Bölümü Kıdemli Yöneticisi Mrs.Jina Choi kurdeleyi keserek ‘Türkiye’deki ofisin başarılarının devamını diledi’. Açılışa verilen kokteyl ile devam edildi. 

Yıllık Rapor