haber
Kullanıcı Adı
Şifre

Konferanslar   Demiryolları   Araştırma   Metro Projeleri

3.1.2017

Eurasia Rail 2017

Yerli ve uluslararası alanda bir çok firma temsilcisini biraraya getirmesi beklenen Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı 2-4 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek...

Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın en büyük 3 demiryolu fuarından biri olan Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı-Eurasia Rail; 2-4 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde sektör temsilcilerini biraraya getirecek.

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve T.C. Devlet Demiryolları’nın (TCDD) ev sahipliğinde gerçekleşen fuar, TÜVASAŞ, TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ ve KOSGEB tarafından destekleniyor.

Sektörel bilgi ve deneyim paylaşımını üst seviyeye çıkarmak amacıyla fuarla eş zamanlı düzenlenecek konferans kapsamında ise yerli ve uluslararası alanda bir çok firma temsilcisinin bir araya gelmesi ve sektöre bilgi akışı sağlaması hedefleniyor. Bu yıl ilk kez demiryolu ulaşımının liderlerinden İsviçre, ülke bazında katılım gösterecek.

Dünyanın dört bir yanından üretici ve tedarikçilerin ürün, hizmet ve teknolojilerini sergileyecekleri fuarı, 15 bin’i aşkın demiryolu ve hafif raylı sistemler profesyonelinin ziyaret etmesi hedefleniyor.

Konferans programı:

Konferans'da yapılacak önemli oturumlar şöyle belirleniyor;

-Demiryolu açık oturumu

-Kentiçi raylı sistem sorunları

-Yeni demiryolu mevzuatı

-Demiryolu çeken-çekilen araçlardaki gelişmeler

-Yol bakım emniyeti

-Demiryollarında özel konular

Yıllık Rapor