haber
Kullanıcı Adı
Şifre

Yurtdışı Haberler   Konferanslar

23.9.2016

Windenergy Hamburg 2016 Fuarı

Windenergy Hamburg 2016, 27-30 Eylül Tarihleri Arasında Hamburg'da Açılıyor.-"WindEurope" Konferansında, 28 Eylül 2016'da Türkiye özel oturumu düzenlenecek...

Rüzgar enerjisinde kapsamlı fuarlardan olan "Windenergy Hamburg" 27-30 Eylül 2016 tarihleri arasında Hamburg'da ikinci kez açılıyor.

Hamburg Messe ve Avrupa Rüzgar Enerjisi Birliği (WindEurope) tarafından organize edilen fuarda karasal ve deniz üstü rüzgar enerjisi endüstrilerindeki gelişmeler ve yenilikler sergilenecek.

Bu organizasyona paralel olarak Hamburg Kongre merkezinde, aynı tarihlerde "WindEurope" konferansı gerçekleştirilecek. 65.000 m2'lik geniş bir alanda yaklaşık 34 ülkeden 1200'ün üzerinde katılımcı ağırlayacak olan fuar, yeni teknolojiler, ürünler ve iş fırsatları için uzman ve karar vericilerin uluslararası buluşma noktası olacak.

25 kişilik heyet Türkiye'den katılacak:

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) üyelerinin ve milletvekillerinin de olduğu 25 kişilik bir heyet de fuara katılacaklar arasında yer alıyor. 

Fuar'ın, teknolojik gelişmeler, yeni iş modelleri ve dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcileri ile alışveriş yapmak için önemli bir fuar olduğunu vurgulayan TÜREB Başkanı Mustafa Serdar Ataseven, rüzgar endüstrisinde yerli üretimin payını yükseltmesinin yanında, Türk sanayicilerinin dünya pazarında da payını arttırmasını hedeflediklerini belirtti.

28 Eylül 2016'da düzenlenecek Türkiye özel oturumunun moderatörlüğünü üstlenen Ataseven'in yanında oturuma; WindEurope CEO'su Giles Dickson, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş, TBMM Enerji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, EnBW Holding CEO'su Marcel Decai, Siemens Rüzgar Enerji Bölüm Direktörü Hakan Yıldırım, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Proje Direktörü Fatih Altınyuva da katılacak. Oturumda Türkiye'deki rüzgar sektörü iş fırsatları konuşulacak.

Yıllık Rapor